Ysbrant Bakker


commercieel acteur

Vol passie in de startblokken.
Ook voor uw productie!
welkom in mijn wereld

corporate acteur

Met meer dan 15 jaar set-ervaring zal het u niet verbazen dat mijn kennen en kunnen vele corporate producties naar een hoger niveau hebben getild. Ook voor de grotere, internationale merken. Ik voel me als in vis in het water in uw veiligheidsfilm, instructiefilm of als presenterende product specialist vin uw branche.

PRESENTatoR

Of het nou gaat om live events of om uw product film: ik presenteer het bevlogen en met passie, volledig afgestemd op uw corporate behoefte. Over de jaren heb ik opdrachtgevers blij gemaakt met mijn persoonlijke, recht-toe-recht-aan presentatieskills. Met een knipoog of een grapje waar dat gepast is.

theateracteur

Niet veel mensen weten het, maar ik heb hoofdrollen gespeeld in internationale theaterstukken waarbij mijn vloeiende Engels en mijn Shakesperiaanse benadering bijzonder gewaardeerd worden door publiek en regie. Spelen op echte planken, voor een ademend publiek is waar de optimale acteermagie plaatsvindt.

commercieel acteur

Ik ben wat later begonnen met acteren dan de gemiddelde acteur. Namelijk na een carrière in communicatie-advies. Hierdoor (her)ken en begrijp ik het commerciële belang van uw boodschap als geen ander. Dat gecombineerd met uitgebreide internationale acteerervaring garandeert de optimale vertelling van uw commerciële verhaal.

FILMACTeuR

Van commerciële videoclip tot verrassende 360º-graden VR-beleveing en van TV-serie tot speelfilm waar ik met de grote namen te zien ben: u vindt mij in een uitgebreide lijst van producties. Commerciëel en creatief, duidelijk of verrassend: ik pak altijd alles aan waar ik in mijn creatieve ei in kwijt kan!

stemacteur & voice over

Tijdens een verkennende opleiding ontdekte ik hoe leuk het kan zijn om met 'slechts' mijn stem te werken. Dus na de nodige verdieping werk ik nu ook als stemacteur en heb al verschillende corporate producties ingesproken. Én mijn eerste animatiefilm! Superinspirerend werk dus ook uw productie voorzie ik graag van een professionele, fijne stem. Demo beschikbaar!

acteerdocent

Na het analyseren van mijn eigen profiel en de acteermarkt ontdekte ik dat mijn positie best uniek is: goed betaald leven als acteur blijkt een uitzondering. Helemaal als je niet de standaardopleidingen hebt gevolgd. Graag geef ik collega's toegang tot een lucratieve carrière door het optimaal (uit)spelen van hun talenten.

wat regisseurs zoal zeggen

"“From the first moment I started working with Ysbrant, it felt like jumping into a creative river, dive in it and you will find an inspiring source. Always open for a creative flow, he listens and puts his hearth into his performance. That's something I admire in his workstyle. Everytime we worked on our project together, I was inspired and ready to create magic!”
Tim Jim Hullegie 2021
"Ysbrant is always a joy to work with. With just minor directions he manages to give you the performance you’re looking for. Also important, he’s a nice guy as well, and great to drink a wrap beer with after the shoot."

Jonathan J Smit 2021
Ysbrant Bakker